top of page

Om Aalborg Taxa

Aalborg Taxa er byens ældste taxaselskab med snart 90 års erfaring. Vi er din lokale samarbejdspartner. 

 

Aalborg Taxa har ca. 75 biler - heraf er omkring halvdelen 7 og 8 personers biler samt vogne indrettet med lift til transport af kørestole.

 

Vores personale på centralen har for de flestes vedkommende 10-20 års erfaring med dette arbejde. Både central og chauffører har altså det lokale kendskab og den erfaring, der skal til for at give dig en god og tryg oplevelse. 

IMG_2936ggg_edited
Firefly en ny sort mercedes benz fra 2020 der køre igennem byen aalborg 62586_edited_edite
blurred-city-street
aalborg by

KUNDEN HAR ALTID RET

Hør hvad kunderne har at sige her:

Ganske filnke folk og god service. Ringede ind efter at have misset min sidste bus midt om natten som straks arrangere en taxi til mig. Jeg fik sms opdateringer om deres forventet ankomst tid og de dukkede op 5min før den egentlige aftalte tid. Den nat taxi jeg krøte med havde monteriet LED disko lys i loftet selv om min tur var dog stille og rolig kan jeg også klart anbefale den til brug til og fra festlige selskaber 😁

Jeg bestilte en taxa fra Gls i Ålborg og ind til banegården natten mellem torsdag og fredag, da min lastbil var gået i stykker. Jeg kom hurtigt igennem, og min taxa kom 10 min efter. Taxachaufføren var simpelthen et af de rareste mennesker jeg har mødt. Mega hjælpsom, med hvilke muligheder der var indtil toget gik halvanden time senere. Og stod også og holdte mig med selskab og delte sin kaffe med mig, indtil han blev kaldt til næste tur. Kære taxachauffør tusind tak for en god tur, og en god afslutning på en ret træls nat 🙂

Byens bedste taxa, med lokalkendte chauffører. De giver bare en bedre service, tryghedsfornemmelse og helhedsoplevelse all around ift. andre aktører i taxabranchen i Aalborg og omegn. Giver Aalborg Taxa mine allerbedste anbefalinger. De er uden undtagelse det eneste taxaselskaber jeg bruger.

bottom of page